Как да използвате астрологията, за да разберете дали имате тайни суперсили

Чудили ли сте се дали имате тайни свръхсили? Може би сте мислили, че сте психически или че магически сте проявили неща и сте направили неща да се случват?

Е, аз съм тук, за да ви кажа, че този вид магия е истински! Много от нас естествено притежават интуитивни подаръци, но защото обществото ни казва, че тези дарове не са истински, често се научаваме да ги потискаме толкова добре, че дори не осъзнаваме, че ги имаме.

Как ще се промени любовта ви през следващите 12 месеца? Разберете сега!

Знам това, защото въпреки всички малки неща, които ми се случиха – като сънищата, които се случват и знаят нещата преди да се случват – отрекох възможността да бъда истинска психическа или магия. Аз потиснах подаръците си. В резултат тялото ми стана невероятно болно. По времето, когато бях на 22 години, бях диагностициран с три хронични заболявания, но веднъж, когато се научих да приемам и прегръщам дарбите си, всички мои болести изчезнаха.

Това е моята история, и аз съм бил свидетел подобно мощни трансформации за толкова много хора в моя живот – от приятели на клиенти – и ако някой от този искри нещо във вас, моля, продължавайте да четете, защото аз съм на път да ви кажа един бърз трик за да определите дали вие, като мен, имате тайни свръхсили.
От какво имаш нужда

За начало ще ви е необходима пълната ви астрологична графика за раждане. Това е онази фантазия кръгова картина на всички планети и къде са те, когато си се родил. (Ако не знаете как да намерите тази карта за себе си, ви каня да резервирате четене с мен или с всякакви прекрасни астролози.)
Какво правиш

Щом разполагате с графиката си, проверете дали има някой от следните пет маркера. Според моя опит, всеки естествено интуитивно талантлив човек има поне едно от тях!

Лична планета в знак за вода: Водните знаци са Рак, Скорпион и Риби. Ако имате някоя от следните планети в един от тези признаци, тогава е много вероятно, че сте талантливи! Планетите са слънцето, луната, Меркурий, Венера или Марс. Ако имате няколко планети в някой от тези признаци (като вашето слънце, луна и Меркурий в Скорпион), или ако имате планети, разпространявани между множество водни знаци (като ранно слънце и Скорпионска луна), тогава вие, моите любов, са супер магическо същество! Това е така, защото водните знаци са естествено приспособени към астралната равнина. Те разбират емоциите и всички духовни неща и са особено наясно с фините енергии, които земята знаци например често пропускат. Също така, ако знакът ви за покачване е знак за вода, това е друг маркер за мощност!
Имайки планети в 8-та къща: Управлявана от Скорпион, 8-та къща е къщата на магията! Тя държи окултните и всички магически практики. Ако имате една или повече планети в 8-та къща (особено една от личните планети), тогава естествено сте предразположени да работите с магии и да бъдете добри в това! Единственото изключение от това е Сатурн. Сатурн в 8-та къща вероятно ще ви накара да се насочите към магията, защото магията ще ви накара много да ви научи, но магията също може да ви остави да се чувствате разочаровани и предизвикани. В резултат на това можете да го избягвате, докато не сте готови да посрещнете предизвикателствата, които представлява.
Персонална планета в Овен: Овен съчетава един адски удар! Това е една от най-мощните творчески сили в зодиака. Той може да създава и унищожава неща като никой друг, а това включва и нещата да се случват магически! Така че, ако имате лична планета в Овен – това означава или вашето слънце, луна, Меркурий, Венера или Марс – тогава със сигурност може да се случи нещо! Тази сила е толкова силна, че е важно да се научите как да я управлявате отговорно. Овенът може да унищожи нещата толкова бързо, колкото ги създава.

Планета или астероид, съчетаващи галактическия център: Галактическият център е приблизително 27 градуса в Стрелец. Ако имате някоя планета (или астероид), която е в този момент в Стрелец, тогава въплъщавате някаква невероятно мощна енергия! Галактическият център е масивна черна дупка, заобиколена от най-ярките звездни прах. Ако планетата е била приведена в съответствие с тази точка, когато сте родени, тогава имате потенциала да получите божествена мъдрост за енергията на тази планета и вие сте роден да бъде учител на тази мъдрост. Например, ако Венера е приведена в съответствие с галактическия център, тогава можете да станете невероятен учител по всички неща, свързани с любов и пари и самоуважение. Трудното нещо за тази мъдрост е, че често я получавате само по трудния начин. През по-младите ти години вероятно ще се бориш с енергията на черните дупки, която скрива мъдростта на планетата от теб, но щом свършиш работата, за да я разкриеш, звездният прах блести ярко на планетата и мъдростта й проблясва през теб!
Персонални планети, близки до ъгъла на IC: Ъгълът на IC е една от четирите линии, минаващи през центъра на рождената ви графика. Това се простира до дъното на кръга и всъщност е началото на четвъртата къща. Това също е властта на вашето подсъзнание и връзката ви с най-дълбоките си корени, включително и вашия минал живот. Ако вашето слънце, луна, Меркурий, Венера или Марс са близо до този ъгъл (в рамките на пет градуса), тогава вие сте особено свързани с вашето минало и вашето подсъзнание. Това ви позволява да сте наясно с вашите сенки, което ви прави по-мощни и това също означава, че сте в състояние да помогнете на други хора да се свържат и с миналия си живот! Плодовете в 12-та къща също създават малко подобен ефект и са допълнителен магически маркер, който да търсите!

Вашият коментар